Breadcrumbs

Home Техничка школа "Прота Стеван Димитријевић" Најновије вести Представљамо вам ђака генерације из ТШ "Прота Стеван Димитријевић"

Facebook препорука

......Preporuči stranicu

Препоручујемо

  11040724 426269764204127 905799882 n

ELEKTRONSKO UCENJE

 

Видео месецаGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Представљамо вам ђака генерације из ТШ "Прота Стеван Димитријевић"
четвртак, 06 јун 2013 21:25

IMG 2416Зовем се Немања Петровић, рођен сам 17.06.1994. године у Алексинцу. Живим у улици Тихомира Ђорђевића 75 у Алексинцу. Чланови моје породице су мајка Нина Ранђеловић, баба Драгослава Ранђеловић и деда Никола Ранђеловић.

            Завршио сам О.Ш. Љупче Николић“ у Алексинцу 2008/09 године са одличним успехом у сваком разреду. Техничку школу “Прота Стеван Димитријевић” уписао сам 2009/10 смер електротехничар рачунара. Често возим бициклу и идем у риболов, чисто ради рекреације. Слободно време проводим са пријатељима, девојком и наравно, програмирајући.

           Желим да научим доста тога из програмирања, електротехнике и електронике. То су нека моја опредељења. Желим да направим нешто што ће некоме бити корисно. Од свог детињства растурајући старе покварене електричне уређаје занимало ме је како то све функционише. Такође сам имао прилике да у делове растурим рачунар који је произведен међу првима. То ме је и навело да упишем техничку школу.

            У техничкој школи сам се показао као одличан ђак, овладавајући свим предметима. Све четири године имао сам просек 5.00, због чега сам проглашен ђаком генерације. Срећан сам што сам уписао такву школу, стекао праве пријатеље, пријатеље за цео живот, наравно и адекватно знање.

           Сада се припремам за упис на Електронски факултет у Нишу ради стицања додатног потребног знања, усавршавања и остваривања својих циљева.

 


Hilliger Media Shop

Template "schoolfree" designed by Hilliger Media (© 2010)