Breadcrumbs

Home ОШ "Стојан Живковић Столе" Трњане Најновије вести ОШ"Стојан Живковић Столе" - Додела плакете "Школа без насиља"

Facebook препорука

......Preporuči stranicu

Препоручујемо

  11040724 426269764204127 905799882 n

ELEKTRONSKO UCENJE

 

Видео месецаGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

ОШ"Стојан Живковић Столе" - Додела плакете "Школа без насиља"
среда, 25 децембар 2013 22:17

 

sa ministrom11   Министар просвете, науке и технолошког развоја проф. др Томислав Јовановић и директор Канцеларије Уницефа за Србију Мишел Сен Ло уручили су 18. децембра 2013. године плакете „Школа без насиља“ представницима осам школа које су стекле признање да могу самостално да раде на плану превенције насиља и развоју сигурне и подстицајне средине за ученике.
Плакете су добиле школе: „Бранко Радичевић“ Крушевац, „Доситеј Обрадовић“ Опово, „Свети Сава“ Врчин, „Бранко Радичевић“ Мали Зворник, „Иво Андрић“ Прањани, „Бранко Пешић“ Земун, „11.новембар“ Сента и „Стојан Живковић Столе“ Трњане.
Основна школа „Стојан Живковић Столе“ из Трњана је прва школа у општини Алексинац која је прошла кроз захтеван програм рада на овом пројекту. Свечаној додели плакета присуствовали су директор Основне школе „Стојан Живковић Столе“ у Трњану, Саша Анђелковић и координатор пројекта за школу, Слободан Величковић. Током реализације пројекта два ментора су помогла да школа дође до плакете: Марина Остојић и Милица Ђорђевић , педагози и сараднице канцеларије УНИЦЕФ, која је покретач овог програма. Ипак, највећа подршка реализацији пројекта били су ученици школе и њихови родитељи. Овом приликом се свима захваљујемо на томе што школску средину чине безбеднијим и сигурнијим местом за сву децу.

 


Hilliger Media Shop

Template "schoolfree" designed by Hilliger Media (© 2010)