Breadcrumbs

Home ОШ"Смех и Суза" Алексинац Најновије вести Биљана Веселиновић међу 16 најбољих у Србији

Facebook препорука

......Preporuči stranicu

Препоручујемо

  11040724 426269764204127 905799882 n

ELEKTRONSKO UCENJE

 

Видео месецаGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Биљана Веселиновић међу 16 најбољих у Србији
уторак, 30 децембар 2014 19:17

biljana veselinovic 640x480  Међу 16 најбољих едукатора у Србији у 2014. години, у избору Фондације „Живојин Мишић“,  је и Биљана Веселиновић, наставница математике у Основној школи за образовање и васпитање деце и омладине са сметњама у развоју „Смех и суза“ из Алексинца.

“Најбољи едукатори Србије” је пројекат који је покренуло Удружење “Живојин Мишић” из Београда са жељом да побољша и допринесе образовању у Србији. Идеја  је да се охрабри и награди наставно особље које је искрено посвећено свом послу и које користи успешне стратегије и методе у настави.
  У образложењу за избор Биљане Веселиновић за најбољег едукатора у Србији се, поред осталог, каже: „Користи различите педагошке методе, стилове и поступке подучавања прилагођене ученицима са сметњама у развоју. У раду успешно примењује информационо-комуникационе технологије и мултимедију, као и Монтесори методу. Константно се усавршава у области математике, информатике и инклузије. Често подстиче тимски рад међу децом и учествује у разним пројектима у школи и граду са својим ученицима.

  Има свој блог преко кога дели са децом своје радове и припрему за наставу, а њени радови су освајали награде и налазе се у бази знања „Креативне школе“ и „Дигиталног часа“. Такође, наставница Биљана је проглашена за Мајкрософтовог угледног наставника, а многи њени радови су презентовани на бројним стручним скуповима који су посвећени иновацијама у настави (нпр. „Инноватионс анд Бест Працтицес ин Теацхинг“ на форуму прекограничне сарадње Србије и Бугарске). Уме да мотивише и организује ученике, па деца радо иду на њене часове. Увек пријатна и љубазна, професионална и посвећена раду успева да постигне одличне резултате са децом којој је потребна додатна помоћ и подршка.“ 

Награда садржи новчани део намењен наставнику и новчани део намењен реализацији нових иновативних пројеката у школи.

  Детаљније о награди на линку: http://zivojinmisic.rs/najbolji-edukatori/

 

 


Hilliger Media Shop

Template "schoolfree" designed by Hilliger Media (© 2010)