Breadcrumbs

Home ОШ"Смех и Суза" Алексинац Најновије вести ОШ „Смех и суза“ уметничким стазама игре и слободе до пласмана у финале Међународног такмичења „Креативна чаролија“

Facebook препорука

......Preporuči stranicu

Препоручујемо

  11040724 426269764204127 905799882 n

ELEKTRONSKO UCENJE

 

Видео месецаGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

ОШ „Смех и суза“ уметничким стазама игре и слободе до пласмана у финале Међународног такмичења „Креативна чаролија“
среда, 25 март 2015 22:23

  Алексинац може да буде поносан на своју децу која су своје вишеструке таленте потврдила на овогодишњем Међународном такмичењу „Креативна чаролија“ у Мионици (Бања Врујци) пласманом у финале такмичења. Наиме, група ученика (Александар Драганић и Сузана Љубишевић; наставник ментор Данијела Врачар Вујошевић) из Основне школе за образовање и васпитање деце и омладине са сметњама и развоју „Смех и суза“ учествовала је у категорији кратког дечјег филма под насловом „Све дечије стазе воде од игре до слободе“, као и у категорији ликовних радова (ученик шестог разреда Милош Јовић; наставник ментор Ивана Васиљевић).

Screen Shot 03-25-15 at 10.24 PM

 

  Финални део такмичења биће одржан 17–18. априла у Мионици (Бања Врујци). ОШ „Смех и суза“ честита и ОШ „Вук Караџић“ из Житковца и ОШ „Јован Јовановић Змај“ из Алексиначког Рудника, које такође учествују у финалном делу такмичења. Видимо се у Мионици!  

 


Hilliger Media Shop

Template "schoolfree" designed by Hilliger Media (© 2010)