Breadcrumbs

Home Пољопривредна школа "Шуматовац" Најновије вести

Facebook препорука

......Preporuči stranicu

Препоручујемо

  11040724 426269764204127 905799882 n

ELEKTRONSKO UCENJE

 

Видео месецаGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

Пољопривредна школа "Шуматовац"
13. ПЕКАРСКИ ДАНИ
недеља, 23 септембар 2018 06:54

13 pekarskiУ периоду од 17. до 19. октобра 2018. године у Алексинцу ће одржати манифестација 13. Пекарски дани, у организацији Пољопривредне школе „Шуматовац“ и СО Алексинац.
Неке од активности предвиђених програмом су: наградни ликовни и литерарни конкурс за ученике основних школа на територији РС, такмичарска изложба за најлепши Славски колач и аранжирање, стручна предавања, позоришна представа, презентација пекара, привредних, туристичких и едукационих потенцијала општине, дегустација пекарских производа, спортски сусрети и богат културно-уметнички програм.

 
Ученици и наставници пољопривредне школе "Шуматовац" у Француској
среда, 11 фебруар 2015 11:59

 

 

 

  На форуму приправника предузетника у Нанту, у Француској.отпутовала су  пет ученика и три наставнка пољопрувредне школе "Шуматовац". Са поносом смо још једном показали да је рад наставника и ученика у нашој школи потврђен и цењен и у Европи.

 
Пољопривредна школа "Шуматовац" добила огледни пластеник
четвртак, 28 август 2014 06:49

strawberry

   Пољопривредна школа „Шуматовац“ је добила још један објекат у коме ће моћи да изводи наставу, али и да покаже заинтересованим пољопривредницима како се узгајају јагоде на најсавременији начин. Реч је о пластенику који је опремљен за узгој јагода у хидропоним условима, у заштићеном простору и то је донација данског програма „FRUITS & BERRIES“. Према речима директора пољопривредне школе Славољуба Величковића, сва опрема је постављена током лета, јагоде су посађене крајем прошле седмице, па сви заинтересовани могу да посете овај огледни школски пластеник. - Пошто нам је одобрен тај пројекат, ми смо га реализовали током лета. Ево прошле недеље, тачније у среду и четвртак, ми смо засадили јагоде у тај пластеник, који ће служити за узгој јагода у хидропоним условима. Сва пратећа опрема за пластеник је инсталирана и сада све функционише, тако да сада они који су заинтересовани могу у Пољопривредној школи „Шуматовац“ да виде један врло савремен начин гајења јагода. Дански програм „Fruits & Berries“ кроз разне пројекте неколико година уназад субвенционише развој јагодичастог и бобичастог воћа на југу и југоистоку Србије.  

 
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СВЕ БУДУЋЕ СРЕДЊОШКОЛЦЕ
четвртак, 27 јун 2013 11:06

poljoprivredna logo

Преносимо вам обавештење које нам је послала пољопривредна школа "Шуматовац". Обавештење можете да погледате ОВДЕ.

 
Успех Стефана Симоновића, ученика ПШ "Шуматовац"
уторак, 21 мај 2013 11:03

polj 1

     На 14. Републичком таkмичењу из прераде хране које је одржано у Пироту, од 16. - 18. маја, ученик Пољопривредне школе "Шуматовац", Стефан Симоновић,остварио је запажен резултат.

     Стефан, иначе ученик III разреда образовног профила месар, освојио је 3. место у јакој конкуренцији такмичара из најачих пољопривредних школа Србије.

     У конкуренцији су били ђаци из Београда, Свилајнца, Ниша, Параћина, Лесковца, Прокупља и још неколико градова.

      Такмичење се састојало из теоретског дела, за који је Стефана спремала проф. прехрамбене групе предмета, Весна Живадиновић, и практичног дела који је наш ученик је вежбао у објекту "ДОО ИДЕА" у Алексинцу са Марком Митићем, радником у овом објекту, а такође бившим учеником Пољопривредне школе.

 
PŠ"Šumatovac" - Roditeljski sastanci
уторак, 08 новембар 2011 22:51

- Sednica odeljenjskog veća biće održana  u petak 11.11.2011. godine u 10 časova.

- Sednica nastavničkog veća biće održana u petak 11.11.2011. godine u 12 časova.

- Roditeljski sastanci biće održani 11.11.2011. godine u 18 časova.

 
Још чланака...
« ПочетакПретходна12СледећаКрај »

Страна 1 од 2


Hilliger Media Shop

Template "schoolfree" designed by Hilliger Media (© 2010)